Güncel Haberler

Daçka, Eksik Konya’yı Son Nefeste Geçebildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde Darüşşafaka konuk ettiği Perez’den yoksun olan Ayos Konyaspor‘u son nefeste, Olaseni’den gelen serbest atışlar sayesinde 72-70’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Daçka, 1 maç eksiği ve 5-3’lük derecesiyle 7. sırada yer alırken, Konyaspor ise yola 4-5’lik derecesiyle 8. sırada devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Daçka’da Gabriel Olaseni 14 sayı, 15 ribaund ile yıldızlaşırken, Akwasi Yeboah 12 sayı, 7 ribaund, Doğuş Özdemiroğlu 12 sayı, 3 ribaund, 7 asist ve Ercan Osmani 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Perez’den yoksun olan Konyaspor’da Jarell Eddie 21 sayı, 12 ribaund ile en skorer isim olurken, Rasheed Sulaimon 19 sayı, 3 ribaund, 8 asist ve Jordan Morgan 10 sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …