Güncel Haberler

Lakers, Milwaukee’yi Deplasmanda Devirdi (Lebron, Magic’i geçti)

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Los Angeles Lakers, Doğu’nun zirve takımlarından Milwaukee Bucks‘ı evinde 133-129’luk skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Lakers derecesini 9-12 yaptı ve Batı’da 12. sırada yer aldı. Bucks ise 15-6 ile Doğu’da 2. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Anthony Davis 44 sayı, 10 ribaund, 4 asist, 3 blok ile MVP performansı sergilerken, Lebron James 28 sayı, 8 ribaund, 11 asist ile oynadı ve kariyerinde 10144. asiste ulaşarak tüm zamanlarda efsane isim Magic Johnson’ı geride bırakıp 6. sıraya yükseldi. Russell Westbrook’da onlara 15 sayı, 7 ribaund, 11 asist ile destek oldu.

Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 40 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile MVP performansı sergilerken, Jrue Holiday 28 sayı (6-12 3sayı), 6 ribaund, 9 asist, bu sezon ilk kez forma giyebilen Khris Middleton 17 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Bobby Portis 15 sayı, 19 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …