Güncel Haberler

NBA’de Gecenin Sürprizi Detroit’den Geldi

NBA‘de Doğu Konferansı’nın zayıf halkalarından biri olan ve Cunningham’dan yoksun olan Detroit Pistons, konuk ettiği Batı’nın iddialı takımlarından Dallas Mavericks‘i uzatma sonunda 125-131’lik skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Pistons derecesini 6-18 yaptı ve Doğu’da 14. sırada yer aldı. Mavs ise yoluna 10-11 ile Batı’da 11. sırada devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cunningham’dan yoksun olan Pistons’da Bojan Bogdanovic 30 sayı (5-6 3sayı), 4 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Killian Hayes 22 sayı, 4 ribaund, 8 asist, Marvin Bagley 19 sayı, 13 ribaund, 2 asist ve Jaden Ivey 16 sayı, 3 ribaund, 6 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Mavs cephesinde ise Luka Doncic 35 sayı (7-14 3sayı), 5 ribaund, 10 asist, 3 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Tim Hardaway Jr. 26 sayı (6-14 3sayı), 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Christian Wood 25 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …