Güncel Haberler

Cleveland, Eksik Philadelphia’yı Rahat Yendi (Cedi 9 sayı, Furkan 4 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Cleveland Cavaliers konuk ettiği eksik Philadelphia 76ers‘ı 85-113’lük skorla beklenenden çok daha rahat geçti.

Bu sonuçla Cavs’ın derecesi 14-8 oldu ve 3. sırada yer aldılar. Sixers ise 12-10 ile 5. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Darius Garland 21 sayı, 2 ribaund, 9 asist, Caris LeVert 22 sayı, 6 ribaund, 4 aist, Donovan Mitchell 18 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Evan Mobley 16 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 29 dakika süre aldı ve 9 sayı (1-5 3sayı, 2-2 2sayı, 2-3 s.atış), 5 ribaund ile katkı verdi.

Harden ve Maxey’den yoksun olan Sixers cephesinde ise Joel Embiid 19 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Shake Milton 14 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimdi. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek 13 dakika süre buldu ve 4 sayı (0-3 3sayı, 1-1 2sayı, 2-2 s.atış), 1 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …