Güncel Haberler

Türk Telekom, Yunanistan Deplasmanında Farklı Kazandı

7DAYS EuroCup B grubu 6. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom konuk olduğu Promitheas‘ı 83-98’lik skorla geçerek üst üste 5. galibiyetini almış oldu.

Bu sonuçla temsilcimiz derecesini 5-1 yaptı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Yunan ekibi ise derecesini 4-2 yaptı ve 4. sıraya geriledi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Telekom’da Jerian Grant 18 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile yıldızlaşırken, Axel Bouteille 24 sayı, Tyrique Jones 14 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Nate Sestina 13 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Promitheas cephesinde Joe Young 30 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Arnoldas Kulboka 19 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Trevis Simpson 10 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …