Güncel Haberler

İDDİA: Manisa’nın Yeni Koçu Hakan Demir Oluyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi‘nin yeni ekiplerinden Manisa BBSK, sezona yapılan kötü başlangıcın faturasını koç Cabadak’a kesmiş ve yolların ayrıldığını resmi olarak açıklamıştı.

Bu gelişmenin ardından hem Basketfaul hem de Eurohoops’da yer alan haberlere göre Manisa ekibinin yeni koçu halihazırda milli takımımızın yardımcı antrenörlerinden biri olan Hakan Demir oldu. Tecrübeli koç ile sezon sonuna kadar geçerli bir kontrat imzalandığını belirtiliyor.

Demir geçtiğimiz sezon Tofaş’ı çalıştırırken Kasım ayında takımdan, 8. haftanın ardından kulüple anlaşarak ayrılmıştı. 30 Ekim 2020’de göreve gelip, 1 yıldan biraz fazla bir süre takımın başında kalarak 16 Kasım 2021’de görevden ayrılmıştı. Sonrasında da bir süre Romanya’nın Dinamo Bükreş takımını çalıştırmıştı.

54 yaşındaki tecrübeli koç kariyerinde Tekel, Mersin BŞB, Aliağa, Trabzonspor, Beşiktaş, Pınar Karşıyaka, Best Balıkesir, Banvit-Teksüt Bandırma ve son olarak da Tofaş ile Dinamo Bükreş’i çalıştırmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …