Güncel Haberler

Bursaspor, Rumen Ekibi Cluj’u Konuk Ediyor

7DAYS EuroCup A grubu 6. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Buraspor, Rumen ekibi Cluj Napoca‘yı konuk edecek.

30 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz 5 maçtan topladığı 3 galibiyetle ve averajla 4. sırada yer alıyor grupta. Son olarak Fransa’da Bourg’u 80-89 ile geçerek rakibin namağlup ünvanına son vermişlerdi. Haftasonu ise BSL mesaisinde konuk oldukları Bahçeşehir’i 69-74 ile geçtiler. O maçta Needham 17 sayı, 4 asist, Auguste 16 sayı, 6 ribaund ve Dudzinski 10 sayı, 7 ribaund ile öne çıkan isimler olmuşlardı. Thornwell sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Rumen ekibi ise tarihinde ilk kez yer aldığı organizasyonda 5 maçtan 2 galibiyet çıakrabildi ve averajla kendisine 6. sırada yer buldu. Geçen hafta konuk ettikleri Brescia’yı 91-86 ile geçmeyi bilmişlerdi. Ardından Romanya Ligi’ndeki maçta konuk oldukları Rapid Bükreş’i son nefeste 77-79 ile geçebildiler. O maçta Guzman 18 sayı, 8 ribaund, Bircevic 13 sayı, 8 ribaund, Gordic 13 sayı, 4 asist, Richard 11 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Cate 10 sayı, 8 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …