Güncel Haberler

Cleveland, Toronto Deplasmanından Çıkamadı (Cedi 9 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde son günlerin formda takımlarından Cleveland Cavaliers konuk olduğu Toronto Raptors‘a 88-100’lük skorla farklı kaybetti.

Bu sonuçla Raptors’un derecesi 11-9 olurken 6. sırada yer aldı. Cavs ise 13-8 ile 3. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Raptors’da 10 maç sonra sakatlıktan dönen Pascal Siakam 18 sayı, 11 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, O.G. Anunoby 20 sayı, 2 asist, Gary Trent 14 sayı, 7 ribaund ve Fred VanVleet 13 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Cavs cephesinde ise Evan Mobley 18 sayı, 15 ribaund ve Darius Garland 18 sayı, 4 ribaund, 10 asist, 3 top çalma ile yegane direnen isimler olurken, Donovan Mitchell sadece 8 sayı, 2 asist ile katkı verebildi. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 28 dakika süre almasına rağmen 9 sayı (1-8 3sayı, 3-4 2sayı) 2 ribaund, 1 top çalma üretebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …