Güncel Haberler

Brooklyn, Durant’in MVP Performansı Eşliğinde Orlando Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Brooklyn Nets konuk ettiği Orlando Magic‘i Durant’in MVP perfomansı sayesinde 102-109’luk skorla geçerek sürprize izin vermedi.

Bu sonuçla Nets derecesini 11-11 yaparak 9. sırada yer alırken, Magic ise 5-16 ile 14. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nets’de Kevin Durant 45 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile MVP performansına imza atarken, Kyrie Irving 20 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Nic Claxton 17 sayı, 13 ribaund, 3 blok ve kenardan gelen Joe Harris 17 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Magic cephesinde ise Paolo Banchero 24 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Bol Bol 24 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 blok, Franz Wagner 21 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Gary Harris 19 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …