Güncel Haberler

Karşıyaka, Merkezefendi’yi Çok Rahat Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Yukatel Merkezefendi Belediyesi‘ni Kuzmisnskas’ın etkili oyunu eşliğinde 92-76’lık skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Kaf-Kaf derecesini 4 galibiyet-3 mağlubiyet yaparken averajla 8. sırada yer alırken, Merkezefendi ise 3 galibiyet-5 mağlubiyetlik derecesi ve averajla 9. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Mindaugas Kuzminskas hiç kaçırmadan 25 sayı (4-4 2sayı, 5-5 3sayı, 2-2 s.atış), 4 ribaund ile yıldızlaşırken, Angel Delgado 16 sayı, 12 ribaund, 2 asist, Braian Angola 16 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, Vitto Brown 11 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve Errick McCollum 10 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Merkezefendi cephesinde ise Andrew Harrison 19 sayı, 3 asist, 3 top çalma, Nikos Rogkavopoulos 16 sayı,6 ribaund ve Johnny Hamilton 15 sayı, 9 ribaund, 3 blok ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …