Güncel Haberler

Eksik Gaziantep, Antwerp Deplasmanında Farklı Kaybetti

FIBA Europe Cup B grubu 5. hafta mücadelesinde önemli eksikleri bulunan Gaziantep konuk olduğu Antwerp Giants‘a 87-75’lik skorla yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Belçika ekibi 2. galibiyetini alarak 3. sıraya yükseldi ve umutlarını sürdürdü. Temsilcimiz ise 3 galibiyetle kaldı ve liderlik yarışında bir adım geriye düşmüş oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Roby Rogiers 15 sayı (5-6 2sayı, 5-5 s.atış), 4 ribaund, Desonta Bradford 15 sayı, 4 asist, Spencer Butterfield 13 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Reggie Upshaw 12 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Royce Hamm 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

McIntyre ve Egbunu’dan yoksun olan temsilcimizde Conner Frankamp 19 sayı (4-7 3sayı), 3 ribaund ile öne çıkarken, Damyean Dotson 17 sayı, 2 ribaund, Leyton Hammonds 13 sayı, 4 ribaun, 2 asist ve Olivier Hanlan 12 sayı, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i …