Güncel Haberler

Cleveland, Lillard’sız Portland’ı Farklı Geçti (Cedi 3 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın formda ekiplerinden Cleveland Cavaliers konuk ettiği Lillard’dan yoksun Portland Trail Blazers karşısında beklendiğinden rahat bir oyun sergiledi ve 96-114’lük skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Cavs’ın derecesi 12 galibiyet-8 mağlubiyet olurken, mağlubiyet serisi 4 maça çıkan Blazers ise yola 10 galibiyet-8 mağlubiyet ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Donovan Mitchell 34 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile öne çıkarken, Darius Garland 24 sayı, 12 asist ve Jarrett Allen 24 sayı, 13 ribaund, 2 asist galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 27 dakika gibi önemli bir süre alsa da 1-5 3sayı, 0-1 2sayı isabetleriyle sadece 3 sayı üretip istatistiklerine 4 ribaund, 3 asist ekleyebildi.

Blazers cephesinde ise Jusuf Nurkic 22 sayı, 6 ribaund, 3 top çalma, Jerami Grant 21 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve Anfernee Simons 20 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …