Güncel Haberler

Koç Ataman, Milano Galibiyeti Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague 9. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes konuk olduğu Olimpia Milano’yu 51-80’lik skorla ezdi geçti.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Maçın sonucu çok ilginç. Açıkçası maç öncesinde böyle bir skor beklemiyordum. EA7 Emporio Armani Milan takımının sakatlıklardan dolayı problemleri var. Hücumda problemleri olduğunu biliyorduk, biz de savunma stratejimize iyi çalıştık. Bu stratejimiz ilk yarıda başarılıydı ama rakibimize bu devrede sekiz hücum ribaundu verdik. Soyunma odasında savunma ribauntları üzerine konuştuk. İkinci yarıya çok iyi başladık, savunma ribauntlarını kontrol ettik. Onların zayıf noktalarına iyi hücum ettik. Clyburn ile alçak postta, Pleiss ile ikili oyunlarla hücum ederek oyunun kontrolünü ele aldık. Kendimize güvenimiz geldi. Çok sayıda üç sayılık isabet bulduk ama bence oyunun ritmini ele aldıktan sonra bu atışları yaptık. Milano ekibi kontrolü kaybetti. Maçın sonucu iki takım arasındaki farkı yansıtmıyor. Ama bizim için çok önemli bir deplasman galibiyeti…

Anadolu Efes SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …