Güncel Haberler

Galatasaray, Holon’u Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi C grubu 4. maçında temsilcimiz Galatasaray NEF, Sinan Erdem’de Hapoel Holon‘u konuk ediyor.

23 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz şuana kadar çıktığı 3 maçtan ikisini kazandı ve hedef grubu lider bitirerek direkt olarak Top 16 bileti kapmak olacak elbette. Son 2 resmi maçlarını ligde oynamıştı sarı kırmızılılar ve içerde Tofaş’ı 90-76, deplasmanda da geçtiğimiz haftasonu Bursaspor’u 88-93 ile geçmişlerdi. O son maçta yeni transfer McGee 18 sayı, 5 asist ile öne çıkarken, Caloiaro 17 sayı, 6 ribaund, Ennis 14 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Sadık Emir de 14 sayı, 4 ribaund ile etkili olmuşlardı. Angola ve Morgan ile yollar ayrıldı bildiğiniz üzere.

İsrail ekibi ise gruptaki tek namağlup takım, 3 maçlarını da kayıpsız geçtiler. Onlar da son 2 maçlarını kendi liglerinde oynamışlardı ve deplasmanda Beer Sheva’yı 94-101 ve içerde Nes Ziona’yı 107-92 ile geçmişlerdi. Farklı kazandıkları o son maçta Green 28 sayı, 6 asist, Dalton 21 sayı, 7 ribaund, Ragland 18 sayı, 5 ribaund, 16 asist ve Jones 16 sayı, 11 ribaund ile öne çıkan isimlerdi.

İki ekibin bu gruptaki ilk karşılaşmalarında temsilcimiz deplasmanda 82-73’lük skorla kaybetmişti. O maçta Holon adına Green 22 sayı, 6 ribaund, Ragland 15 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve Kadji 11 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren isimler olmuşlar, temsilcimiz adına ise Bost 17 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Angola 14 sayı, 8 ribaund, 4 asist, Ennis 11 sayı ve Caloiaro 10 sayı, 5 ribaund ile diren başlıca isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …