Güncel Haberler

Galatasaray, Holon’dan Hem Galibiyeti Hem de Liderlik Koltuğunu Kaptı!

FIBA Şampiyonlar Ligi C grubu 4. maçında temsilcimiz Galatasaray NEF konuk ettiği Hapoel Holon‘u 88-75’lk skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla sarı kırmızılılar ilk maçta 9 sayı farkla yenildikleri rakiplerinden ikili averaj üstünlüğünü de almış oldular ve ki takım aynı galibiyette olmasına rağmen temsilcimiz liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı kırmızılılarda Dylan Ennis 24 sayı (6-10 3sayı), 2 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Angelo Caloiaro 18 sayı, 10 ribaund, 3 asist ve Sadık Emir Kabaca 17 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Holon cephesinde ise Erick Green 15 sayı, 3 ribaund, Marvin Jones 13 sayı, 7 ribaund, Chris Johnson 12 sayı, 6 ribaund, Joe Ragland 11 sayı, 4 ribaund, 7 asist, Fred Bourdillon 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Niv Misgav 10 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …