Güncel Haberler

Bursaspor, Bourg Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor

7DAYS EuroCup A grubu 5. maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk olduğu Bourg‘u 80-89’luk skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Bursaspor derecesini 3 galibiyet-2 mağlubiyet yaparken, Bourg ise yola 4 galibiyet-1 mağlubiyet ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bursaspor’da David Dudzinski 20 sayı (4-5 3sayı), 10 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Zach Auguste 19sayı, 10 ribaund, Anthony Clemmons 18 sayı, 3 ribaund, 8 asist ve Sindarius Thornwell 15 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bourg cephesinde ise James Palmer 20 sayı (4-5 3sayı), 3 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Pierre Pelos 16 sayı,7 ribaund ve Jordan Floyd 14 sayı, 2 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …