Güncel Haberler

Koç Aktaş, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 7. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği Mansai BBSK’yı 95-79’luk skorla farklı geçti.

Karşılaşmanın ardından ev sahibinin başarılı koçu Zafer Aktaş açıklamalarda bulundu:

Öncelikle maçtan önce de söylemiştim iki takım için de önemli ve zor geçecek bir maçtı. Bizim hücum ritmimizi erken bulmamız maçı erken götürmemizi sağladı ama savunma kısmında da belli periyotlarda da ciddi anlamda efor verdik. Hücum ribaundlarında çok sıkıntımız oldu, rakibe çok ribaund verdik. Orayı biraz daha kontrol edebilsek daha rahat olabilirdi işler. Lig çok zor bir lig. Henüz ne aldığımız galibiyet sayısı yeterlidir ne de lig bitmiştir. Biz çalışmaya devam edip kazanabildiğimiz kadar kazanmaya uğraşacağız.

İki paragraf açmak istiyorum. İlki güzel olan, müthiş olan ve bu salonu dolduran Denizli taraftarına. Gerçekten Denizli halkı basketbolu seviyor ve bu takım ligi hak ediyor. İkinci paragrafı da Arca Tülüoğlu’na açmak istiyorum. Bugün inanılmaz bir müdafaa yaptı, hücumda da çok etkili oynadı. Bu tarz Türk oyuncularımızın sahada gösterdiği bu performansı görmek bizi çok mutlu ediyor.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …