Güncel Haberler

Koç Itoudis, Panathinaikos Galibiyetini Değerlendirdi

Turkish Airlines Euroleague 8. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk ettiği Panathinaikos’u 107-77 gibi dikkat çekici bir skorla sahadan silmişti.

Bu görkemli galibiyetin ardından Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Evet, bugüne dair her şey harika gözüküyor. İlk çeyrekte inişli çıkışlı bir oyun ortaya koyduk ama bugün ne kadar derinlikli bir kadroya sahip olduğumuzu gösterdik. Yedekten oyuna dahil edip değerli katkılar alabileceğimiz oyuncularımız var. Bugün en iyi oyuncularımızdan Johnathan Motley faul problemine girdi ve sadece 13 dakika süre aldı ama bizim için her şey tek bir oyuncudan ibaret değil. Panathinaikos‘a büyük saygı duyuyoruz, hücum kısmında çok önemli oyuncuları var ve biz de rakibimizi elimizden geldiğince durdurmaya çalıştık. Özellikle geçiş hücumlarından buldukları sayıları sınırladık.

Tüm oyuncuların katkı vermeye başlaması tek gecede olabilecek bir iş değil. Örnek vermek gerekirse Melih Mahmutoğlu şu anki form durumuna bir anda gelmedi. Aynı şey Carsen Edwards için de geçerli, kendisi çok büyük bir potansiyele sahip. Onun en büyük artılarından biri de takımın bir parçası olduğunu bilmesi. Bizim için her şey tek bir oyuncudan ibaret değil, biz bir takımız. Kızılyıldız maçında Carsen hiç süre almadı ama bir sonraki maçta oynayabileceğini biliyordu, ayrıca antrenmandaki performansı da harikaydı. Bu kendisi için çok önemli bir artı. Süre almadığı bir maçtan sonra bile antrenmana yüksek efor seviyesiyle devam etmesi çok önemli.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …