Güncel Haberler

Koç Saras, Anadolu Efes Maçı Öncesi Konuştu

Turkish Airlines Euroleague 8. hafta mücadelesinde FC Barcelona, Sinan Erdem’de temsilcimiz Anadolu Efes’e konuk olacak.

Karşılaşma öncesi Barça’nın başarılı koçu Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu:

Görünüşe göre hep böyle başlıyorlar ancak sonrasında oyunlarını yükseltiyorlar. Bu durumda oldukça rahatlar. Son sonuçlara bakmanıza gerek yok, yıllardır birlikte olan ve çok yetenekli oyunculara sahipler. Elbette çok zorlanacağız.

Efes‘te Shane Larkin, Barcelona’ya karşı birçok kez oldukça iyi performanslara imza atmıştı. Saras, Larkin konusunda konuşurken Ergin Ataman’a da takıldı ve, “Shane Larkin oynayacak mı bilmiyorum. Bu akşam Ergin Ataman’ı arayıp öğreneceğim ama telefonu açacağını sanmıyorum” açıklamasını yaptı.

Tecrübeli koç, Anadolu Efes‘in üst üste iki kez kazandığı şampiyonluğa dikkat çekerken, “Bir takım EuroLeague’i üst üste iki kez kazanırsa yenilmesi gereken takım haline gelir. Şampiyona saygı duymanız gerekir. Efes, tüm oyuncuların ne yapması gerektiğini bildiği bir takım. Oyunu daha çok Vasilije Micic ve Will Clyburn üstünden oynuyorlar. Rodrigue Beaubois ve Elijah Bryant çok sayı atan oyuncular. Bunun yanında Tibor Pleiss ve Ante Zizic de size zarar verebilecek isimler” dedi.

Saras takımda sakatlıkları bulunan isimler hakkında da bilgi verirken, “Nikola Mirotic ve bu maçta aramıza katılması planlanan Kyle Kuric de İstanbul’a gelmeyecek. Kuric idmanın sonunda sağ omzundan bir ağrı hissetti ve sonuçları bekleniyor” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …