Güncel Haberler

Koç Ataman, Barça Galibiyetini Değerlendirdi (Sertaç’a tebrik!!)

Turkish Airlines Euroleague 8. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes konuk ettiği FC Barcelona’yı 96-86’lık skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

En baştan itibaren ortaya koyduğumuz mücadele ve mantaliteyle bu maçı kazanmayı hak ettik. Bugün harika oynadık, savunmada çok iyiydik. Hücumda ise sürekli topu dolaştırarak boş atış fırsatlarını yakaladık. Hakem düdüklerinin de etkisiyle çok sayıda top kaybı yaptık ama şu an bu konu hakkında konuşamam.

Şuna inanıyorum ki bugün kazanabilmek bizim için çok değerliydi. Sezon başında çok fazla maç kaybettik, bu sebeple kazanmaya ihtiyacımız vardı. Bu galibiyet öz güvenimizi tazeleyecektir. Lig devam ediyor, bugün harika bir performans ortaya koyduk. Barcelona da sonuna kadar mücadele etti.

Sertaç Şanlı bir kez daha bize karşı kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı, umarım bu performansı milli takımda da sürdürür. Onu da performansı nedeniyle tebrik ediyorum. Bizim için güzel bir akşam oldu, ayrıca atmosfer de harikaydı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …