Güncel Haberler

Boston’u Atlanta da Durduramadı!

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Boston Celtics konuk olduğu Atlanta Hawks‘ı 126-101 gibi farklı bir skorla geçerek galibiyet serisini tam 8 maça çıkardı!

Bu sonuçla Boston’un derecesi 12 galibiyet-3 mağlubiyet olurken, Hawks’ın derecesi ise 9 galibiyet-6 mağlubiyet oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Smart ve Brogdon’ın forma giyemediği Celtics’de Jaylen Brown 22 sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, Jayson Tatum 19 sayı, 7 ribaund, 8 asist, Grant Williams 18 sayı, 4-7 3sayı, Derrick White 16 sayı, 5 ribaund, 10 asist, Sam Hauser 15 sayı, 6 ribaund, Luke Kornet 15 sayı, 8 ribaund, 4 blok ve Payton Pritchard 14 sayı, 4-6 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Hawks cephesinde ise Trae Young 27 sayı, 5 ribaund, 9 asist ile öne çıkarken, Dejounte Murray 19 sayı, 3 ribaund, 5 asist, De’Andre Hunter 13 sayı, 4 ribaund ve John Collins 12 sayı, 3 ribaund, 3 blok ile diğer direnen isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …