Güncel Haberler

Atlanta, Milwaukee’ye Sahasında Sezonunun İlk Yenilgisini Tattırdı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk olduğu güçlü rakibi Milwaukee Bucks‘ı 121-106 gibi farklı bir skorla geçti ve rakibine kendi sahasında sezonun ilk yenilgisini tattırmış oldu.

Bu sonuçla Hawks’ın derecesi 9 galibiyet-5 mağlubiyet olurken, Bucks ise yola 10 galibiyet-3 mağlubiyet ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Hawks’da Clint Capela 19 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 blok ile double-double performansına imza atarken, De’Andre Hunter 24 sayı (10-10 s.atış), 3 ribaund, 2 asist, John Collins 16 sayı, 9 ribaund, Trae Young 21 sayı, 3 ribaund, 9 asist ve Dejounte Murray 19 sayı, 8 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Middleton, Connaughton, Holiday üçlüsünden yoksun olan Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 27 sayı (11-18 s.atış), 8 ribaund, 4 asit ile maçın en skorer ismi olurken, çaylak Marjon Beauchamp 20 sayı (3-4 3sayı), 8 ribaund, Brook Lopez 12 sayı, 5 ribaund, Jevon Carter 122 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Bobby Portis 14 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …