Güncel Haberler

Koç Ataman ve Polonara, Real Madrid Maçı Öncesi Değerlendirmelerde Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 7. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, WiZink Center’da Real Madrid’e konuk olacak.

Karşılaşma öncesinde Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Real Madrid her pozisyonda çok geniş bir rotasyona sahip bir takım. Kazanmak için kontrollü hücuma ve ribauntlara çok dikkat etmemiz gerekiyor. 2022 Euroleague Final Four Finali sonrası Real Madrid ile ilk kez karşılaşacağız ve çok sert bir mücadelenin ve ağır bir atmosferin bizi beklediğini biliyoruz. Kapasitemizi tam olarak ortaya koymalıyız.

Anadolu Efes SK

İtalyan yıldız Achille Polonara ise şu ifadeleri kullandı:

Yetenekli ve tecrübeli oyunculardan kurulu çok iyi bir takım ile karşılaşacağız. Biliyoruz ki, bu maçtan galip ayrılmamız için oyunun fiziksel yönünü iyi oynamalıyız ve onların potansiyelini sınırlamalıyız.

Anadolu Efes SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …