Güncel Haberler

Koç Ataman, Bayern Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 6. hafta mücadeesinde temsilcimiz Anadolu Efes konuk olduğu FC Bayern Munich’e 81-78’lik skorla yenilmekten kurtulamadı.

Karşılaşmanın ardından Anadou Efes‘in deneyimli koçu açıklamalarda bulundu:

İzleyenler için heyecanlı bir maç oldu, sıkça üstünlük el değiştirdi. İkinci yarıda rakibimize karşı 7 sayılık bir avantaj yakalamıştık ama bu avantajı 2 dakika içerisinde harcadık. Bayern’den 9-0’lık bir seri yedik. Bu sırada geçiş hücumlarından kolay üç sayılık atış şansları buldular. Bizim için mağlubiyetin sebeplerine gelince rakibimize verdiğimiz 18 hücum ribaundunu görüyorum. Bugün iyi mücadele ettik ama hücum ribaundlarını rakibimize vererek onlara ikinci şans sayıları için fırsat tanıdık. Bayern Münih bugün kazanmayı hak etti.

Bence her sezon birbirinden farklıdır. Bu sene takımımızda yeni oyuncular var, birçok değişikliğe gittik. Bu başlangıç bizim için hiç iyi değil. Bayern karşılaşmasınının çok zorlu geçeceğini biliyordum çünkü rakibimiz önceki maçlarının çoğunu yakın skorla kaybetti. Her maçta son ana kadar mücadele ediyorlar. Bence şu anki halimizi geçtiğimiz sezonla kıyaslamanın bir anlamı yok. Gerçek şu ki yalnızca 2 maç kazanabildik.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …