Güncel Haberler

Nets, Faturayı Koç Nash’e Kesti!

NBA‘de yeni sezona hayal kırıklığı ile başlayan takımlardan biri olan Brooklyn Nets‘de fatura koç Steve Nash‘e kesildi.

ESPN’de yer alan habere göre Doğu ekibinde Nash dönemi sona erdi, kulüp ile Kanadalı koç anlaşarak yolları ayırdılar.

Geçen sezon play-off ilk turunda Celtics’e 4-0 ile süpürülerek kredisini büyük ölçüde bitiren Nash, yaz döneminde de iki süper yıldızı Durant ile Irving’in takımdan ayrılması gibi bir şokla karşılaşmış hatta Durant yönetime koçun görevden alınması hakkında ultimatom vermişti. Sonrasında ise takım sahibi Tsai’in teknik adamının arkasında durması sayesinde sular durulmuş hem iki süper yıldız hem de Nash sezona birlikte başlamışlardı.

Ama bu başlangıç sıkıntılı oldu, 7 maçtan 5 tanesini kaybettiler… Nets son olarak geçtiğimiz gece ise Pacers karşısında 109-116’lık skorla kazanmış ve ikinci galibiyetini almıştı.

Nets’te vekaleten başantrenörlük koltuğunda Vaughn oturacak. İlerleyen günlerde ise koç adayları olarak öne çıkan Udoka ve Snyder ile görüşmeler gerçekleştirilecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …