Güncel Haberler

Koç Itoudis, Karşıyaka Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Pınar Karşıyaka’yı 100-88’lik skorla geçmeyi bilmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun başarılı koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Takımı tebrik ediyorum. Savunma açısından biraz yavaş başladık. Hatta çok akıllı oynamadığımızı söyleyebilirim. Onların daha çok hazırlanma vakti vardı. Bizim büyük tempo bir maçımız vardı cuma günü, bir deplasman maçı. Ama üçüncü çeyrekte takım çok iyi bir şekilde dönmeyi başardı. Hatta 34-17’lik bir skor farkı vardı. Çok iyi basketbol oynandı o çeyrekte. Ama bir çeyrekte iyi basketbol oynamak yeterli değil, bunu yaymak gerekiyor. Rotasyonu da yaymak gerekiyor. Namağlup olma konusunda bir stres ya da baskı altında değiliz. Ama tabii ki böyle durumla bize destek oluyor. Bir kültür, takım kimyası, atmosferi oluşturmaya çalışıyoruz. Her zaman mücadele etmemiz gerekiyor. Taraftara da hem güvenleri hem de doğru zamanda doğru şekilde bizi destekledikleri için.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …