Güncel Haberler

Houston, Clippers’ı Elinden Kaçırdı! (Alperen 14+9)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Houston Rockets konuk olduğu Los Angeles Clippers‘a dirense de son nefeste 93-95’lik skorla yenilmekten kurtulamadı.

Rockets son 1:20 dakikaya 5 sayı önde girdi. Ama maçın yıldızı George bitime 6 saniye kala köşeden attığı zor şutla maçın sonucunu belirledi. Rockets adına Gordon’un son hücumda kullandığı ters turnikeden isabet çıkmadı. Bu sonuçla Clippers 7. maçında 3. galibiyetini elde ederken Rockets ise 8 maçında 7. kez kaybetti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da Paul George 35 sayı, 5-10 3sayı, 9 ribaund, 8 asist, 6 top çalma ile MVP performansı sergilerken, Ivica Zubac 16 sayı, 12 ribaund, 4 blok ve Marcus Morris 11 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Rockets cephesinde ise Kenyon Martin Jr. 23 sayı, 6 ribaund ile öne çıkarken, Kevin Porter Jr. 13 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve Jalen Green 13 sayı, 4 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular. Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise yine ilk beş başladı ve 30 dakika süre alırken 4-8 2sayı, 6-6 s.atış isabetleriyle 14 sayı üretip istatistiklerine 9 ribaund, 3 asist, 1 blok da ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Houston, Davis’siz Lakers’ı Ezdi Geçti! (Alperen 19 sayı)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Houston Rockets konuk ettiği Davis’den yoksun olan Los Angeles Lakers‘ı 94-129’luk …