Güncel Haberler

Efes, Bahçeşehir’i Ömer Can Liderliğinde Farklı Geçti!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 5. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk ettiği Bahçeşehir Koleji‘ni Ömer Can liderliğinde 97-68’lik skorla yenmeyi bildi.

Bu sonuçla Anadolu Efes 4. galibiyetine ulaşırken, Bahçeşehir ise 2. galibiyette kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Efes’de Ömer Can İlyasoğlu 21 sayı, 5-5 3sayı, 3 ribaund, 8 asist ile yıldızlaşırken, Tibor Pleiss 13 sayı, 9 ribaund, 2 asist, Buğrahan Tuncer 11 sayı, 2 ribaund, 5 asist, Karahan Efeoğlu 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Elijah Bryant 10 sayı, 4 asist ile öne çıkan diğer isimlerdi.

Smith’i dinlendiren Bahçeşehir’de Vladimir Brodziansky 11 sayı, 6 ribaund, Oğuz Savaş 11 sayı, 4 ribaund, Kasey Shepherd 9 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Yiğit Arslan 8 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile direnemeye çalışan diğer isimlerdi.

https://youtu.be/tjJ3dsyQdYA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …