Güncel Haberler

Charlotte, Şampiyon Golden State’i Uzatmada Devirdi

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Charlotte Hornets, konuk ettiği son şampiyon Golden State Warriors‘u uzatma sonunda 113-120’lik skorla devirmeyi başardı.

Bu sonucun ardından iki takım da 3 galibiyet, 3 mağlubiyetlik dereceleri ile yola devam ettiler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Hornets’da P.J. Washington 31 sayı, 7 ribaund ile en skorer isim olurken, Gordon Hayward 23 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Kelly Oubre Jr. 18 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve Dennis Smith Jr. 13 sayı, 9 ribaund, 8 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Warriors cephesinde ise Stephen Curry 31 sayı, 3-13 3sayı, 11 ribaund, 6 asist ile etkili olurken, Jordan Poole 24 sayı, 4-11 3sayı, 2 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, Draymond Green 12 sayı, 8 ribaund, 6 asist, 3 blok, Andrew Wiggins 10 sayı, 6 ribaund, 4 asist, Kevon Looney 10 sayı, 9 ribaund, 4 asist ve Klay Thompson 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …