Güncel Haberler

Koç Can, Konyaspor Galibiyetinin Ardından Açıkladı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 5.hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk ettiği Ayos Konyaspor’u uzatma sonunda 99-83’lük skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Telekom’un koçu Erdem Can açıklamalarda bulundu:

İlk yarının son birkaç dakikasına kadar çok iyi basketbol oynamıştık. Topu paylaştık, iyi savunma yaptık, stratejimizi uyguladık ancak ilk yarının sonunda çok basit hatalar yaptık, basketbolun içinde bu seviyede olmayacak hatalar yaptık. Rakibimiz de çok kaliteli bir ekip ve onların bizi yakalamasını, maçı hissetmelerini sağladık. Çok daha erken, başka türlü bitebilirdi maç. Ancak ikinci yarıda çok doğru mücadele ettik. İyi basketbol oynamadık ama çok iyi mücadele ettik. Maçın son topunu da bulduk ancak sokamadık. Sonrasında uzatmada daha dirençli ve akıllı oynadık. Mutluyuz.

Çok uzun bir yolculuğumuz var. Normalde Ankara Arena’da oynayacaktık ama oradan çıkarıldık ve bu maçı bu salonda oynadık. Biz orada oynamaya devam etmek isterdik. Seyircilerimizin artarak gelmesini isterdik. Benim Ankaralı basketbolseverlerden tek ricam lütfen gelin, bizi destekleyin, biz burada Ankara basketbolu için bir şey yapmaya çalışıyoruz.

Türk Telekom SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …