Güncel Haberler

Cleveland, Boston Deplasmanından da Galibiyet Çıkardı (Cedi 4 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Cleveland Cavaliers konuk olduğu güçlü rakibi Boston Celtics‘i 132-123’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Cavs 5. maçında 4. kez kazanırken, Celtics ise 5. maçında 2. kez kaybetti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Caris LeVert 41 sayı, 6-8 3sayı, 4 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ve Donovan Mitchell 41 sayı, 5-9 3sayı, 4 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırlarken, Evan Mobley 19 sayı, 10 ribaund, 3 asist ve Jarrett Allen 12 sayı, 11 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular. Kenardan gelen milli oyuncumuz Cedi Osman ise 22 dakika süre almasına rağmen 4 sayı üretebildi ve istatistiklerine 1 ribaund, 2 asist, 1 top çalma ekledi.

Boston cephesinde ise Jaylen Brown 32 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve Jayson Tatum 32 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile direnen başlıca isimler oldular. Al Horford 12 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Marcus Smart 11 sayı, 5 ribaund, 7 asist ile onlara destek olmaya çalışan diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …