Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Seçimleri (5. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 5. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte 5. hafta öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Oded Kattash (Maccabi Tel Aviv)
  • Markus Howard (Cazoo Baskonia)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Zeljko Obradovic (Partizan): Duayen koç yönetimindeki Partizan uzun yıllar sonra geri döndüğü Euroleague sahnesinde ilk 3 maçı kaybederek beklentilerin altında bir giriş yaptı ama evlerindeki 2. maçta denk rakiplerinden Virtus Bologna’yı farklı geçerek 11.500 taraftara özledikleri galibiyeti armağan etmeyi başardılar. Bu hafta da kendi sikletlerinde olmayan Zalgiris karşısında yine Stark Arena’da şov yaparak farklı kazanmalarını bekliyorum.
  • Kostas Sloukas (Olympiakos): Yunan maestro geçen sezondan başlayarak Olympiakos’un seviye atlamasını sağlayan en önemli faktörlerden biriydi. Bu sezon da şimdiye kadar nefis performanslara imza atıyor. Sezona 15.4 puanla yavaş bir giriş yapmıştı kendi adına ama sonraki 3 maçta takımı galibiyete ulaşırken o da 25 puan ortalaması yakalayarak ligin en verimli oyun kurucularından biri olmayı başardı. Bu hafta da konuk edecekleri dişli rakipleri Monaco karşısında 20 ve üstünde puan getirmesini bekliyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi_2022/23 katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi: 09D0FBFE

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …