Güncel Haberler

Tofaş, Szombathely’i Farklı Geçerek İlk Galibiyetini Aldı

FIBA Şampiyonlar Ligi A grubu 3. maçında temsilcimiz Tofaş konuk ettiği Szombathely‘i 90-63’lük skorla beklendiği gibi rahat geçti.

Bu sonuçla Tofaş ilk galibiyetini alırken, Macar ekibi ise 2. kez kaybetmiş oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Temsilcimizde Boubacar Toure 23 sayı, 8-8 2sayı, 8 ribaund ile yıldızlaşırken, Rob Gray 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Arturas Milaknis 13 sayı, 4-8 3sayı, 4 ribaund, 4 asist ile diğer öne çıkan isimlerdi galibiyet yolunda.

Szombathely cephesinde ise Raymond Cowels 20 sayı, 6-9 3sayı, 2 ve Zoltan Perl 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile yegane çift haneli skor üretebilen isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …