Güncel Haberler

Koç Priftis, Szombathely Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi A grubu 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Tofaş, konuk ettiği Szombathely’i 90-63’lük skorla yenerek sezonun ilk galibiyetini elde etti.

Tofaş‘ın Yunan koçu koç Dimitris Priftis karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu:

İlk çeyrekte çok dominant bir oyun sergiledik. Savunmada çok iyiydik ki bence savunmadaki bu eforumuz hızlı hücumları, skoru beraberinde getirdi. Bu da bizim güvenimizi arttırdı ve bu sayede rakibimizle aramızdaki takip mesafesini koruduk. Falco çok zorlu bir takım, son dönemde üst üste çok fazla maç oynadılar. Bizden daha fazla maç yaptılar. Belki de fiziksel durumlarının sebebi buydu. Grubumuz da çok zor. Murica ve Strasbourg var. Bu yüzden her sayı çok önemli. Her geçen gün daha iyi oluruz, bunu söyleyebilirim. Eğer son iki maçla bu maçı karşılaştırırsam; ‘daha iyi bir performansımız var’ diyebilirim. Bunun da sebebi takım olarak daha fazla antrenman yapıyor olmamız. Murica ve Strasbourg maçları başta olmak üzere sezonun ilk maçlarında bu böyle değildi. Üst üste maçlar oynadık, 7 maçın 5 tanesini deplasmanda oynadık ve çok fazla seyahat ettik. Verimli antrenman yapamadık, antrenman yapmamız gerekiyor.

Tofaş Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …