Güncel Haberler

Barça, Tenerife’yi Son Nefeste Geçebildi! (Sertaç 7+7)

İspanya Liga Endesa 5. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Tenerife‘yi son nefeste 67-65’lik skorla geçebildi.

Bu sonuçla Barça 4. galibiyetini alırken, Tenerife ise ilk yenilgisi alarak namağlup ünvanını kaybetti.

Ev sahibi ekipte Nicolas Laprovittola 25 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Rokas Jokubaitis 9 sayı, 2 assit, Oriol Pauli 8 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve milli oyuncumuz Sertaç Şanlı 7 sayı, 7 ribaund ile diğer katkı veren isimler oldular.

Tenerife cephesinde ise Sasu Salin 22 sayı, 3 ribaund ve Elgin Cook 16 sayı, 4 ribaund ile yegane direnebilen isimler oldular. Tim Abromaitis 5 sayı, 6 ribaund ve Aaron Doornekamp 5 sayı, 5 ribaund ile diğer öne çıkan isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Baskonia’nın Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Baskonia karşısında 89-85’lik skorla kazanarak …