Güncel Haberler

San Antonio, Embiid’e Rağmen Philadelphia Deplasmanında Kazandı (Furkan yine süre almadı)

NBA Batı Konferansı ekiplerinden San Antonio Spurs konuk olduğu Doğu ekibi Philadelphia 76ers‘ı Embiid’in skorer oyununa rağmen 114-105’lik skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Spurs 3. maçında 2. galibiyetini alırken, Sixers ise 3. maçında da galibiyetle tanışamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Spurs’de Devin Vassell 22 sayı, 4-8 3sayı, 4 ribaund, 3 asist, Keldon Johnson 21 sayı, 8 ribaund, Tre Jones 17 sayı, 4 asist, Jacob Poeltl 13 sayı, 12 ribaund, 3 asist ve Doug McDermott 14 sayı, 4-5 3sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Sixers cephesinde ise Joel Embiid 40 sayı, 13 ribaund, 3 asist ile MVP performansı gösterirken, Tyrese Maxey 25 sayı, 3 ribaund, 6 asist, Tobias Harris 15 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve James Harden 12 sayı, 9 ribaund, 12 asist ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz kadroda olmasına rağmen yine süre almadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …