Güncel Haberler

Koç Itoudis ve İsmet, Manisa Galibiyetini Değerlendirdiler

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Manisa BBSK’yı 58-93 gibi farklı bir skorla yenmeyi bilmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun başarılı Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Maç boyunca çok konsantre ve motiveydik. Mücadeleye çok ciddi yaklaştık ve bunu maç boyunca parkeye yansıtarak oyunda üstünlüğü sağladık. İyi bir maç oynadık ve bunun için de takımımı tebrik ediyorum.

Alman oyun kurucu İsmet Akpınar ise şu ifadeleri kullandı:

Bizim için her maç çok önemli. Geçtiğimiz hafta EuroLeague’de iki maç oynadık, bu nedenle takım çok yorgundu. Fakat kadromuz geniş, Türk oyuncu rotasyonumuz çok iyi. Hepimiz iyi iş yaptık ve bu maçı kazanabildik. İyi bir kadromuz var, teknik ekibimiz de çok iyi iş çıkarıyor. Maçlara bizi iyi hazırlıyorlar. Yolumuza bu şekilde devam etmek istiyoruz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …