Güncel Haberler

Koç Itoudis, Valencia Galibiyetini Değerlendirdi

Turkish Airlines Eurleague 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk ettiği Valencia’yı zor da olsa son nefeste 79-77’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Öncelikle takımı galibiyetten ötürü tebrik ederim. Üçüncü çeyrekte aslında nasıl oynamamız gerektiğini görmüş olduk. Valencia’nın yaratıcılıklarına son verdik. Farklı savunma şemalarıyla geldik. Savunmadan sayı üretmeyi başardık. İlk yarı çok sayı kaçırdık. Daha sonra üst üste atışlarla öz güven ve rahatlama geldi ve öne geçtik. Üçüncü çeyrek açısından çok iyiydik. Sonuna kadar da böyle gidebilirdi. 34 sayı çok fazla şey söylüyor ama üst üste bazı hatalarımız oldu. Maçın sonuna doğru yine de mola almadım. Savunma ve oyunumuz çok iyiydi. Valencia’yı da tebrik ediyorum ama 12 asiste onları bırakmayı başardık. Bugünün de en önemli faktörü buydu. Hem takımı hem de taraftarlara teşekkür ve tebrik ediyorum.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Yannier, Play-Off Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, Turkish Airlines Euroleague play-off öncesi Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 40+ …