Güncel Haberler

Şampiyon Golden State, Lakers’ı Zorlanmadan Geçti

NBA‘de 2022-23 sezonunun açılış gününde son şampiyon Golden State Warriors, konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Curry’nin skorer oyunu eşliğinde 109-123’lük skorla rahat geçti, sezona galibiyetle başlayan taraf oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Warriors’da Stephen Curry 33 sayı, 4-13 3sayı, 6 ribaund, 7 asist, 4 top çalma ile yıldızlaşırken, Andrew Wiggins 20 sayı, 4-7 3sayı, 6 ribaund, 4 asist, Klay Thompson 18 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Jordan Poole 12 sayı, 2 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Lakers cephesinde ise Lebron James 31 sayı, 3-10 3sayı, 14 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, Anthony Davis 27 sayı, 6 ribaund, 4 top çalma, Russell Westbrook 19 sayı, 11 ribaund, 3 asist ve Kendrick Nunn 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Chris Paul, Clippers’a Dönüyor!

NBA tarihinin en büyük oyun kurucularından biri olarak kabul edilen Chris Paul, kariyerinde bir dönüm …