Güncel Haberler

Koç Ernak, Bilbao Yenilgisinin Ardından Konuştu

FIBA Şampiyonlar Ligi D grubu 2. maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji konuk olduğu Bilbao’ya 80-66 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu.

Karşılaşmanın ardından temsilcimizin koçu Erhan Ernak açıklamalarda bulundu:

Zorlu bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Surne Bilbao çok iyi ve sert bir takım. Bu maç bizim ilk deplasman maçımızdı. Maçın ilk bölümlerinde oyun planımıza sadık kalamadık. Üçüncü çeyrekte istediğimiz basketbolu sahaya yansıtmaya başladık. Daha serttik, hücumda daha organizeydik. Fakat deplasmanda maç kazanmak istiyorsak bu eforumuzu, bu oyunumuzu 40 dakika boyunca sürekli hale getirmemiz gerek.

Tecrübeli uzun Vladimir Brodziansky ise şu ifadeleri kullandı:

Bizden daha iyi oynadılar. Daha sert oynayan taraf onlardı. Üçüncü çeyrekte iyi oynadık ama hepimizin bildiği gibi maç 40 dakikadan oluşuyor. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp daha iyi bir takım haline gelmeliyiz. Basketbolumuzda geliştirmemiz gereken birçok şey var.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …