Güncel Haberler

Bahçeşehir, Smith’i Durduramayınca Bilbao’ya Farklı Kaybetti

FIBA Şampiyonlar Ligi D grubu 2. maçında Bahçeşehir Koleji konuk olduğu Bilbao karşısında Smith’i durduramayınca 80-66’lık skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla İspanyol ekibi yoluna ikide iki ile devam ederken temsilcimiz ise ilk yenilgisini almış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bilbao’da Adam Smith 17 sayı, 3-9 3sayı, 2 asist ile en skorer isim olurken, Denzel Andersson 12 sayı, 3 ribaund, Alex Reyes 12 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaund ve Ludde Hakanson 11 sayı, 3 ribaund, 9 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bahçeşehir cephesinde ise Jerry Boutsiele 12 sayı, 8 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Jamar Smith 12 sayı, 4 asist ve Yiğit Arslan 15 sayı, 3-6 3sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …