Güncel Haberler

Gaziantep, Dotson ve Hammonds Liderliğinde Antwerp’i Farka Boğdu

FIBA Europe Cup B grubu 2. maçında temsilcimiz Gaziantep, konuk ettiği Antwerp Giants‘ı Dotson ve Hammonds’ın skorer oyunu eşliğinde 82-63 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla temsilcimiz ikide iki yaparken, Giants ise ilk yenilgisini almış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Gaziantep’de Damyean Dotson 19 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Leyton Hammonds 16 sayı, 4-7 3sayı, 5 ribaund, Codi Miller-McIntyre 11 sayı, 5 ribaund, 10 asist, Can Uğur Öğüt 11 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve John Egbunu 10 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Belçika ekibinde ise Maurice Watson 16 sayı, 3 ribaund, 10 asist ile öne çıkarken, Royce Hamm 12 sayı ve Darryl Woodson 11 sayı ile direnmeye çalışan diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i …