Güncel Haberler

Henry’nin Rockets Macerası Başlamadan Bitti!

NBA‘de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala takımlar garanti kontrat sahip olmayan oyuncularla yollarını ayırıp final kadrolarını şekillendirmeye devam ediyorlar.

Spotrac’ın haberine göre Houston Rockets da geçtiğimiz günlerde garanti olmayan bir çift yönlü kontrat imzaladığı Pierria Henry ile yollarını ayırdı ve böylece tanıdık oyun kurucunun Rockets macerası başlamadan bitmiş oldu adeta.

NBA Yaz Ligi’nde Washington Wizards formasıyla boy gösteren Senegalli oyun kurucu, geçtiğimiz sezon BSL’de Fenerbahçe formasıyla şampiyonluk sevinci yaşamıştı ki bu önemli başarının mimarlarından biriydi.

2021-22 sezonunda BSL sahnesinde 30 maçta ortalama 28.3 dakika süre olan Henry, 8.5 sayı, 2.7 ribaund, 5.9 asist ve Euroleague’de ise 28 maçta ortalama 29.1 dakika sahada kalırken 7.9 sayı, 3.4 ribaund, 4.2 asist ile katkı vermişti.

Tecrübeli guardın Avrupa’ya dönmesi durumunda haklarının halen temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun elinde olduğunu hatırlatalım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …