Güncel Haberler

Koç Itoudis, ve Guduric Maccabi Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 2. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ataşehir’de Maccabi Tel Aviv’i konuk edecek.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Tecrübeli ve genç oyuncuların karışımından oluşan, aynı zamanda da çok atlet oyunculara sahip bir takımla karşılaşacağız. Kesinlikle çok fazla hızlı hücum sayısı üretiyorlar ve bunu da güçlü savunmaları ile ribauntlardaki etkinlikleriyle sağlıyorlar. Wade Baldwin ve Lorenzo Brown gibi topu yönlendiren isimlere sahipler. Lorenzo Brown çok iyi bir EuroBasket geçirdikten sonra takıma katıldı. Kısalar ile forvetler ve uzunlar arasındaki bağlantıları harika. Genel olarak çok rekabetçi bir takımla karşılaşacağız ve bu nedenle 40 dakika boyunca odaklanmış ve konsantre bir şekilde oynamalıyız.

Fenerbahçe SK

Sırp şutör Marko Guduric ise şu ifadeleri kullandı:

EuroLeague’de ilk iç saha maçımıza çıkacağız ve elbette bu çok önemli bir karşılaşma olacak. Maccabi birçok bireysel yeteneğe sahip bir takım ve bunun için hazır olmalıyız. Taraftarlarımızı gerçekten çok özledim. Umarım cuma günü salonumuz dolu olur çünkü onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …