Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Seçimleri (2. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 2. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte 2. hafta öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Zeljko Obradovic (Partizan)
  • Cassius Winston (FC Bayern Munich)
  • Jordan Mickey (Virtus Bologna)
  • Dzanan Musa (Real Madrid)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Alex Mumbru (Valencia): Yarasalar ilk maçta konuk ettikleri Baskonia karşısında direnseler de ilk galibiyetlerini alamamışlardı. Şimdi bir kez daha evlerinde taraftarları karşısında kaybetmek istemeyeceklerdir. Yine karşılarında denk bir rakip olan Asvel var ve bu sefer istedikleri galibiyeti alacaklarını düşünüyorum.
  • Othello Hunter (FC Bayern Munich): Veteran pivot sezona beklentilerin çok üstünde bir giriş yaptı. Konuk ettikleri temsilcimiz Fenerbahçe karşısında belki istenen sonucu alamadılar ama Hunter, 18 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile kariyetinin en iyi maçlarından birini çıkardı ve tam 27 puan elde etti. Bu form grafiğini bu hafta Bologna karşısında sürdüreceğini, bir kez daha çift haneli puan getireceğini düşünüyorum.
  • Bonzie Colson (Maccabi Tel Aviv): Kariyerindeki ilk Euroleague maçına çıkan Colson, konuk ettikleri Zalgiris karşısında taraftar desteğini de arkasına alarak özel bir performans sergiledi. 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, 4 blok ile istatistik kağıdının her alanını doldurdu ve toplamda 31.9 puan kazandırdı onu takımında tutanlara.
  • Dante Exum (Partizan): Sırp ekibi her ne kadar Euroleague sahnesindeki dönüş macerasına kötü bir mağlübiyetle başlamış olsa da Avustralyalı guard bireysel anlamda sezona iyi bir giriş yapmıştı. Siyah beyazlı formasıyla çıktığı ilk maçında 22 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile toplam 22 verimlilik puanına ulaştı. Bu hafta da Baskonia karşısında yine çift haneli puan katkısı vereceğini düşünüyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi_2022/23 katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz szon boyunca. Katılım şifresi: 09D0FBFE

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …