Güncel Haberler

Koç Itoudis, Büyükçekmece Galibiyetinin Ardından Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Onvo Büyükçekmece’yi 80-85’lik skorla yenebilmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçta kontrolde olduğumuz zamanlar vardı; +11, +14 hatta +15 sayı. Hatta son 2 dakika 49 saniye kala 15 sayı öndeydik. Büyükçekmece’ye çok saygımız var ama onlara çok kolay sayılar verdiğimiz de oldu. Genelde üçüncü çeyrekte de kontrol bizdeydi ama ilk yarıda 10 top kaybı yaptık. Bu çok kabul edilebilir değil. İkinci yarıda 3 top kaybı yaptık, bu daha iyiydi. Topu çok iyi paylaştık. Yaklaşık 21 asistimiz oldu ve daha da fazla olabilirdi. 5 oyuncumuz çift haneli sayılarla oynadı. Bu çok güzel. Booker olsun, Şehmus olsun, Metecan olsun onlar da katkı verdiler. Kimya oluşmaya başladı. Önemli olan kazanmış olmamız. Önümüzde yolumuz var. Yeni maçlara hazırız, yeni bir takımız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …