Güncel Haberler

Çaylak Russell, Adriyatik Ligi’nde Sayı Rekorunu Kırdı!

Adriyatik Ligi‘nde Karadağlı guard Vladimir Mihailovic’in elinde olan sayı rekorunun artık yeni bir sahibi var!

Karadağ ekibi Mornar Bar‘ın evinde Zadar’ı 100-91 yendiği maçta ABD’li guard Darron “Fatts” Russell parmak ıssırtan bir performansa imza attı. Profesyonel kariyerindeki 2 maçına çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 35 dakika sahada kalırken tam 7 üçlük isabeti bulup 47 sayıya ulaştı, Adriyatik Ligi’inde bir maçta en çok skor üreten oyuncu ünvanının yeni sahibi oldu. İlginç olan ise rekorun bir önceki sahibinin de takım arkadaşı Mihailovic olmasıydı.

Philadelphia doğumlu yüksek potansiyelli oyuncu, 2022 NBA Draftı’nda yer almış ancak seçilememişti. Ardından Russell, Temmuz ayında Karadağ ekibi Mornar Bar ile yepyeni bir yolculuğa başladı.

Russell, kolej kariyerinde ise 2017-21 arasında Rhode Island forması giydikten sonra son sezonunda yani 2021-22’de ise Maryland’da forma giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …