Güncel Haberler

Milano, Scafati’yi Sert Savunmasıyla Geçti

İtalya Lega Basket Serie A 2. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu ligin yeni takımlarından Scafati karşısında zaman zaman zorlansa da sert savunması eşliğinde 66-75’lik skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Milano ikide iki yaparken, Scafati ise 2. maçta da galibiyetle tanışamadı.

Milano’da Brandon Davies 16 sayı, 3 ribaund ile yıldızlaşırken, Nicolo Melli 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Kevin Pangos 9 sayı, 3 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Scafati cephesinde ise Doron Lamb 16 sayı, 4 asist, Myke Henry 15 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Kruize Pinkins 12 sayı, 11 ribaund direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Milano’yu Kendi Silahı ile Vurdu

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk olduğu Olimpia Milano‘yu kendi silahı ile …