Güncel Haberler

Karşıyaka, McCollum’un Süper Yıldız Performansı ile Galatasaray’ı Deplasmanda Devirdi!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta açılış maçında Pınar Karşıyaka, konuk olduğu Galatasaray NEF‘i McCollum’un süper yıldız performansı eşliğinde 70-72’lik skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Karşıyaka ikide iki yaparken, Galatasaray ise 2. maçında da galibiyetle tanışamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Karşıyaka’da eski takımına karşı son çeyreğe damga vuran Errick McCollum 15 sayı, 9 asist ile yıldızlaşırken, Mindaugas Kuzminskas 15 sayı, 7 ribaund, Berkan Durmaz 13 sayı, 5 ribaund, 3 top çalma ve Jaylon Brown 12 sayı, 2 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Galatasaray cephesinde ise Dylan Ennis 18 sayı, 1-7 3sayı, 4 ribaund, 9 asist, 3 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Dee Bost da 14 sayı, 4-9 3sayı, 5 asist ile çift haneli skor üretebilen diğer isim oldu. Yunus Emre Sonsırma da 8 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile katkı verebildi.

https://youtu.be/ZFk9tzaj8Tg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …