Güncel Haberler

Koç Cabadak, Beşiktaş Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Manisa BBSK konuk ettiği Beşiktaş Emlakjet’i 73-66’lık skorla yenerek kulüp tarihindeki ilk BSL galibiyetini elde etmişti.

Karşılaşmanın ardından ev sahibinin koçu Ceyhun Cabadak açıklamalarda bulundu:

Duygularımızı kontrol etmemiz gerekiyordu. Bu takım ilk kez bu salonda maç oynadı. Tadilat olduğu için hazırlık maçı bile yapmamıştık bu salonda. Dolayısıyla ilk kez kendi sahasında, böyle bir atmosferde, kalabalık bir seyirci topluluğuna oynamak kolay değil. Maçı iyi açtık, sert başladık fakat ikinci çeyreğin sonuna doğru biraz duygularımızla oynamaya başladık ve kolay top kaybı yaptık. Bu da maçtan önce dile getirdiğim Beşiktaş‘ın etkili olduğu açık sahada kolay sayıları bulmasına sebep oldu. Özellikle üçüncü çeyreğin tamamı böyle geçti. Fakat son çeyrekte biz oyunu istediğimiz gibi kontrol etmeye başladık ve uzun süre basket yemedik. Son çeyrekte Beşiktaş’ı düşük bir sayıda tuttuk ve bunun da bize maçı kazandıran etken olduğunu düşünüyorum. Daha akıllı oynamamız lazım. Takım halinde vakte ihtiyacımız var. Daha fazla çalışıp daha sabırlı oynamamız lazım. Basit hataları daha aza indirgersek tehlikeli bir takım olacağız. Evimizde umut ediyorum ki bundan sonra da böyle kalabalık bir seyirci topluluğuna oynayacağız. Önümüze bakmamız lazım. Bir an evvel 3. hafta maçına odaklanacağız.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …